Heb jij een paard dat bijt?

Je staat je paard buiten in het zonnetje te poetsen. Lekkere quality-time tot je plots vloekt bij de zoveelste beet van je paard. Ondertussen heb je hem al zonder nadenken een tik gegeven omdat je pijn hebt, dus nu voel je je nog schuldig ook. Herkenbaar?

Er zijn paarden die bijten, pitsen, happen of pikken als een kip en het doet allemaal pijn. Meestal in je arm of bovenbeen en de getroffen plek heeft na meer dan een week nog alle kleuren van de regenboog. Niet fijn voor het slachtoffer, maar ook niet voor je paard die je iets duidelijk wil maken. 

In een handige pdf deel ik ‘7 praktische tips voor een paard dat bijt’ waarmee je zelf aan de slag kan. Met deze tips weet je precies wat je kan doen op het moment dat je paard bijt zodat je zonder schuldgevoel het bijtgedrag kan corrigeren op een paardvriendelijke manier. Weg irritatie! Zo breng je rust waardoor de band met je paard verbetert.

Ontvang via onderstaand formulier gratis ‘7 praktische tips voor een paard dat bijt’. Controleer zeker je SPAM folder als je niets ontvangen zou hebben.